Organiseer zelf een proeverij!

Het Wijnpakhuis staat bekend om zijn wijnproeverijen. Wij organiseren regelmatig zelf proeverijen, maar ook u kunt met uw eigen gasten en/of zakenrelaties een eigen proeverij organiseren aan de Graafstroomstroomstraat 19.

Bij de inloop worden uw gasten getrakteerd op een glas Prosecco. De proeverij zelf bestaat uit het proeven van een flink aantal heerlijke flessen wijn omlijst met een goed Rotterdams verhaal over wijn en lekker eten door de eigenaar Cok Verkleij. Daarbij worden natuurlijk heerlijke hapjes gepresenteerd. Dit alles vind plaats in een zeer sfeervolle ambiance van eigen pakhuis. Onze ervaring is dat de deelnemers twee uur later zeer goed geluimd weer huiswaarts keren.

De minimale deelname is 15 mensen en de kosten bedragen € 15,- per persoon. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om bij u op locatie, of op een locatie naar uw keuze, een proeverij te organiseren. Indien wij bij u op locatie komen, kunt ook een maaltijd door ons laten verzorgen. U kunt ons uitgebreide assortiment zien en bestellen via de website van Catering in Rotterdam. Indien wij op locatie bij u komen vragen wij € 10,- per persoon extra voor arbeid en materialen die we meebrengen. Een volledige wijnproeverij met minimaal zes soorten, een kaas-, worstbuffet, hapjes en stokbrood en toebehoren, komt op € 25,- per persoon.

U kunt een aanvraag doen voor een wijnproeverij door te bellen met: (010) – 262 33 22 of een mailtje te sturen naar:info@hetwijnpakhuis.nl.

Wij vragen u wel om twee weken voorafgaand aan uw proeverij contact met ons op te nemen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW