Cok Verkley laat zijn gasten de laatste nieuwe wijnen proeven in Het Wijnpakhuis

Cok Verkley laat zijn gasten de laatste nieuwe wijnen proeven in Het Wijnpakhuis

Het Wijnpakhuis is een initiatief van Cok Verkley van Buitendijk Dagvers bv. Het Wijnpakhuis in Rotterdam heeft een groot assortiment kwaliteitswijnen en organiseert proeverijen op diverse dagen in het jaar. U bent daarbij van harte welkom om uw favoriete wijnen uit te komen kiezen. De lekkerste wijn is die wijn die goed past bij het budget. We voeren in onze collectie wijnen vanaf drie euro tot wel twaalfhonderd euro per fles en natuurlijk alles ertussen in. We hebben veel Franse wijnen – uit alle streken -, maar ook voor een mooie fles uit elk ander wijnland kunt u bij Het Wijnpakhuis terecht.

De Proeverijen
Kom eens naar één of meer van de gezellige en informele proeverijen in Het Wijnpakhuis aan de Graafstroomstraat 19 in Rotterdam. U kunt dan op uw gemak en geheel vrijblijvend diverse wijnen proberen. We vertellen er graag bij wat u maar weten wilt. Natuurlijk kunt u de wijn van uw keuze direct meenemen. Verpakt in doosjes, kistjes, in luxe houten kistjes of per pallet. Alles kan. Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Over Buitendijk
Onder de bezielende leiding van directeur-eigenaar Cok Verkleij worden vanuit het distributiepunt in Rotterdam-Spaanse Polder dagelijks meer dan 150 grote en kleine bedrijven en instellingen voorzien van de beste etenswaren en dranken. Een open, enthousiaste werksfeer gaat samen met een streng regime als het gaat om hygiëne en omgang met de producten. De kwaliteit van de vele versproducten kan daardoor iedere toets der kritiek met gemak doorstaan. Kennis van zaken is de sleutel-factor. Het is niet voor niets dat Cok Verkleij regelmatig wordt ingezet als docent H.A.C.C.P, een internationale normenset, vrij vertaald als ’analyse van kritische punten bij de behandeling en het transport van voedsel’. Klantgerichtheid, kennis van zaken en hoge kwaliteit van geleverde producten zijn de kenmerken waardoor Buitendijk opvalt en een voortdurend groeiende klantenkring heeft.

Ons Adres:
Graafstroomstraat 19
3044 AN Rotterdam
Telefoon: (010) – 262 33 22

Bankrekening: NL82ABNA0455055475 t.n.v. Buitendijk Rotterdam
KvK: 24110113
info@buitendijkrotterdam.nl